Ova pravila o privatnosti sastavljena su tako da bolje služe onima koji su zaokupljeni načinom na koji se internetske informacije koriste kao „Osobne informacije” (PII). Kao što je opisano u EU zakonu o privatnosti i sigurnosti informacija, to su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim informacijama za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje jedne osobe ili za identifikaciju osobe u kontekstu. Pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti da biste jasno shvatili kako prikupljamo, koristimo, štitimo ili na drugi način tretiramo vaše osobne podatke u skladu s našom web stranicom.

Napomena: Ovaj je pravilnik o privatnosti stvorio I Holland Limited (Velika Britanija) i svako umnožavanje ili distribucija ovih pravila smatrat će se autorskim pravom, osim ako prethodno niste dobili pristanak od nas.

 

KOJE OSOBNE INFORMACIJE KOLEKCIJEMO OD LJUDI KOJI POSJUJU NAŠ BLOG, WEB STRANICU ILI APP?

Prilikom naručivanja ili registracije na našoj web stranici, prema potrebi, od vas će se možda tražiti da unesete svoje puno ime, naziv tvrtke, adresu e-pošte, telefonski broj, URL web stranice ili druge pojedinosti kako bismo vam pomogli u vašem iskustvu i pružili vam odgovarajuća rješenja i usluge koji zadovoljavaju vaše zahtjeve.

 

KADA ZBIRAMO INFORMACIJE?

Prikupljamo podatke od vas kada se pretplatite na bilten, odgovaramo na anketu, ispunjavamo obrazac, koristimo chat uživo, otvaramo kartu za podršku ili unosimo podatke na našu stranicu. Prikupljamo i podatke o tome kako reagirate na naše usluge, a koje mogu uključivati ​​praćenje e-pošte u obliku otvaranja i klikova kao i anonimne snimke posjetitelja.

 

KAKO KORISTIMO INFORMACIJE O KLIJENTU?

Mi možemo koristiti podatke o klijentima i organizacijama koje prikupljamo na sljedeće načine:

  • Da vam pružimo uslugu i izdajemo ugovore / sporazume
  • Poboljšati našu web stranicu i usluge kako bismo vam bolje poslužili kao klijent
  • Da biste nam omogućili bolju uslugu u reagiranju na vaše zahtjeve za korisničkom uslugom
  • Da biste upravljali natječajem, promocijom, istraživanjem ili drugim značajkama web mjesta
  • Da biste zatražili ocjene i recenzije usluga ili proizvoda koje ste kupili
  • Da biste nastavili dopisivanje (tj. Chat uživo, upite putem e-pošte ili telefona)
  • Za konfiguriranje usluge ili proizvoda izvana, tj. Google Analytics
  • Ostvariti materijal i dopisu poštom.

KAKO ZAŠTITAMO VAŠE INFORMACIJE?

Naša se web stranica redovito skenira radi sigurnosnih rupa i poznatih ranjivosti kako bi vaš posjet našoj web stranici bio što sigurniji. Koristimo redovito skeniranje zlonamjernog softvera. Vaši se osobni podaci nalaze iza zaštićenih mreža i njima je dostupan samo ograničen broj osoba koji imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, a oni su dužni čuvati podatke povjerljivim. Pored toga, sve osjetljive / kreditne informacije koje dajete šifrirane su tehnologijom Secure Socket Layer (SSL) kod našeg pružatelja plaćanja treće strane (GoCardless). Provodimo različite sigurnosne mjere kada korisnik unese, preda ili pristupi svojim podacima kako bi održao sigurnost vaših osobnih podataka. Sve transakcije obrađuju se putem davatelja usluga gateway-a i ne pohranjuju se niti obrađuju na našim poslužiteljima radi dodatnog mira.

 

KAKO MOGU DOPUNATI ILI POKRENITI MOJE OSOBNE INFORMACIJE?

Da bismo osigurali da su vaši podaci točni, ažurni i točni, važno nam je, stoga smo osmislili sistemsko sučelje koje vam omogućava ažuriranje vlastitih osobnih podataka kad god je to potrebno. Tomu možete pristupiti posjetom I Holland Limited (Velika Britanija)) Područje naplate a zatim otvorite stranicu "Profil" svog računa.

Ako želite ukloniti svoje osobne podatke iz naših sustava „pravo da budu zaboravljeni“, možete usmjeriti svoj zahtjev našem službeniku za zaštitu podataka (DPO) Davidu Hindsu i mi ćemo osigurati da vaš zahtjev bude brzo ispunjen. To možete učiniti tako da e-poštom pošaljete svoj zahtjev info@iholland.co.uk s predmetom "Potrebno uklanjanje" i traženim podacima koje želite ukloniti iz naših sustava.

Alternativno, možete koristiti našu obrazac zahtjeva za podatke kako bismo zatražili podatke koje držimo o vama, prenosivost, uklanjanje vaših podataka i još mnogo toga.

 

TKO SU NAŠI PODUPCI?

U nastavku smo naveli organizacije koje djeluju kao podprocesor u ime I Holland Limited (Velika Britanija). To su organizacije koje posjeduju, pohranjuju ili obrađuju podatke u ime I Holland Limited (Velika Britanija) te je pod nadzorom GDPR usklađenosti.

  • Web Site (serveri)
  • Google, Inc
  • Šifrirajmo
  • Cloudflare, Inc.
  • PayPal
  • WorldPay
  • Bilo koji drugi u potpunom vlasništvu I Holland Limited (Velika Britanija) or I Holland Limited (Velika Britanija). pomoćne organizacije.

     

WEB KUĆE

Kolačići su male datoteke koje web mjesto ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako dopuštate) koji omogućava sustavima web mjesta ili davatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik i zabilježe i zapamte određene podatke. Na primjer, kolačiće koristimo za pamćenje i obradu predmeta u vašoj košarici. Također se koriste da nam pomognu razumjeti vaše postavke na temelju prethodne ili trenutne aktivnosti web mjesta, što nam omogućava da vam pružimo poboljšane usluge. Koristimo i kolačiće koji nam pomažu u sastavljanju zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji s web-mjestima kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolje iskustvo i alate. Dodatne informacije o tome kako koristimo kolačiće na našoj web stranici možete pogledati posjetom našem informacije o kolačićima stranica.

 

RAZKRIVANJE TREĆE strane

Ne prodajemo, ne trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vaše osobne podatke, osim ako unaprijed ne obavijestimo korisnike. To ne uključuje partnere koji pružaju usluge hostinga i druge stranke koje nam pomažu u upravljanju našim web stranicama, poslovanju ili usluzi naših korisnika, sve dok se te stranke slažu da te informacije čuvaju povjerljivim. Također možemo objaviti podatke kada je njihovo objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provoditi pravila o našim web stranicama ili zaštititi naša ili tuđa prava, imovinu ili sigurnost. Međutim, podaci o posjetiteljima koji se ne mogu osobno identificirati mogu se pružiti drugim strankama radi marketinga, oglašavanja ili druge upotrebe.

 

PROVEDILI SMO Sljedeće:
  • Izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži
  • Google Analytics
  • Izvješćivanje o demografskim podacima i interesima
  • Klikna analitika

Zajedno s dobavljačima treće strane kao što je Google upotrebljavaju kolačiće prve strane (kao što su kolačići Google Analyticsa) i kolačiće treće strane (poput DoubleClick kolačića) ili druge identifikatore treće strane, za prikupljanje podataka o interakcijama korisnika s pojavljivanja oglasa i druge funkcije servisnih usluga koje se odnose na našu web stranicu.

 

GOOGLE PROIZVODI

Na našoj web lokaciji koristimo Google AdSense oglašavanje. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Google-ova upotreba kolača DART omogućuje mu posluživanje oglasa našim korisnicima na temelju prethodnih posjeta našoj i ostalim web mjestima na Internetu. Korisnici mogu isključiti upotrebu kolačića DART posjetom pravilima o privatnosti Google oglasne i sadržajne mreže.

 

POVEZANE TREĆE strane

Povremeno, prema našem nahođenju, možemo uključiti ili ponuditi proizvode ili usluge trećih strana na našoj web-lokaciji. Te web-lokacije trećih strana imaju zasebna i neovisna pravila o privatnosti. Stoga mi nismo odgovorni za sadržaj i aktivnosti tih povezanih stranica. Ipak, nastojimo zaštititi integritet naše web-lokacije i pozdraviti sve povratne informacije o tim web-lokacijama.

 

Isključivanjem iz

Ako želite odustati od našeg pristanka kolačića, posjetite našu informacije o kolačićima stranicu za upute kako to učiniti. Također možete isključiti marketinšku e-poštu putem naše adrese obrazac zahtjeva za podatke a mi ćemo osigurati da vaš zahtjev bude brzo ispunjen.

 

KAKO NAŠA RUKAVICA SITE NE Prati SIGNALE?

Kao etička organizacija imamo i uvijek ćemo poštovati signale Nemoj pratiti i ne pratiti obavijesti. Nikada nećemo saditi kolačiće niti upotrebljavati oglašavanje ako postoji mehanizam pretraživača Ne prati (DNT).

 

DOZIVA LI NAŠA STRANICA POVJERLJIVO POTROŠNJE?

Važno je napomenuti da dopuštamo praćenje ponašanja treće strane na našoj web stranici koja uključuje Google Analytics i Clicky. Za više informacija posjetite naš informacije o kolačićima stranica. Ako želite isključiti praćenje ponašanja, pošaljite svoj zahtjev na adresu info@iholland.co.uk

 
SAJME SAJMA INFORMACIJA

Načela Fair Information Practices čine okosnicu zakona o privatnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, a koncepti koje oni sadrže imaju značajnu ulogu u razvoju zakona o zaštiti podataka širom svijeta. Razumijevanje principa pravedne prakse informacija i njihova primjena ključno je za usklađivanje s različitim zakonima o privatnosti koji štite osobne podatke.

Da bismo bili u skladu s poštenim informacijskim praksama, poduzet ćemo sljedeće reaktivne radnje, ako dođe do kršenja podataka, učinit ćemo:

  • Da biste uspostavili naše postupke i postupke za kršenje podataka, obratite se procesorima treće strane
  • Obavijestite pogođene osobe bez nepotrebnog odgađanja o kršenju kada će to vjerojatno rezultirati velikim rizikom za njihova prava i slobode
  • Obavijestiti nadzorno tijelo za naše aktivnosti obrade
  • Obavijestiti Ured povjerenika za informacije (ICO) o kršenju u roku od 72 sata od kada su postali svjesni, čak i ako nemamo sve detalje
  • Uvesti naš postupak za procjenu mogućeg rizika za pojedince kao posljedicu kršenja
  • Također možemo privremeno u potpunosti ukloniti pristup našoj usluzi kako bismo umanjili štetu i zaštiti osjetljive podatke koje imamo

 

Odustajanje ('pravo na prigovor'):

Ako želite odustati od našeg pristanka kolačića, posjetite našu informacije o kolačićima stranicu za upute kako to učiniti. Također možete isključiti marketinšku e-poštu putem naše adrese obrazac zahtjeva za podatke a mi ćemo osigurati da vaš zahtjev bude brzo ispunjen.

 

Pravo na brisanje ('pravo biti zaboravljen'):

Kako biste osigurali da su vaši podaci točni, ažurni i točni, važno nam je, pa ako se vaši podaci promijene, obavijestite nas što prije putem e-pošte ili telefona. Ako želite ukloniti svoje osobne podatke iz naših sustava „pravo biti zaboravljeni“, zahtjev možete poslati putem našeg obrazac zahtjeva za podatke a mi ćemo osigurati da vaš zahtjev bude brzo ispunjen.

 

Pravo na prijenos podataka

Pravo na prenosivost podataka omogućava pojedincima da dobivaju i ponovo koriste svoje osobne podatke u vlastite svrhe u različitim uslugama. Omogućuje im lako premještanje, kopiranje ili prijenos osobnih podataka iz jednog IT okruženja u drugo na siguran i siguran način, bez utjecaja na njegovu upotrebljivost. Svoj zahtjev možete poslati putem naše obrazac zahtjeva za podatke a mi ćemo osigurati da vaš zahtjev bude brzo ispunjen. možete se odreći ako posjetite stranicu odustajanja od mrežne inicijative ili upotrebom dodatka preglednika isključivanja Google Analytics. Ako želite odustati od našeg pristanka kolačića, posjetite našu informacije o kolačićima stranica.

 

BITI U SKLADU SA CANSPAM-om

Slažemo se sa sljedećim:

  • Ne upotrebljavajte lažne ili obmanjujuće teme ili adrese e-pošte.
  • Odredite poruku kao oglas na neki razuman način.
  • Uključite fizičku adresu našeg poslovanja ili sjedišta web mjesta.
  • Pratite usluge trećih strana za marketing e-pošte radi usklađenosti, ako se koristi.
  • Poštovanje brzo isključuje / odjavljuje zahtjeve.
  • Dopustite korisnicima otkazati pretplatu pomoću veze pri dnu svake e-pošte.

     

Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, pošaljite nam e-poruku na adresu info@iholland.co.uk , Također možete slijediti upute na dnu svake e-pošte. a mi ćemo vas odmah ukloniti SVE Dopisivanje.

 

COPPA (DJECA ONLINE ZAŠTITA PRIVATNOSTI)

Kada je riječ o prikupljanju osobnih podataka djece mlađe od 13 godina, Zakonom o dječjoj zaštiti privatnosti na mreži (COPPA) roditelji su pod nadzorom. Federalna komisija za trgovinu, američka agencija za zaštitu potrošača, provodi COPPA pravilo, koje precizira što operatori web stranica i mrežnih usluga moraju učiniti kako bi zaštitili dječju privatnost i sigurnost na mreži. Međutim, važno je napomenuti da svoje usluge ne plasiramo na tržište djece mlađe od 13 godina.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, možete nam se obratiti pomoću podataka u nastavku:

 

PODACI O TVRTKI

Registrirani ured:

I Holland Limited (Velika Britanija)

Meadow Lane

Long Eaton

Nottingham

NG10 2GD

Engleska, Velika Britanija

 

Tvrtka br: 0115 972 6153

Putem e-pošte: info@iholland.co.uk

Ako ovo nije odgovorilo na vaše pitanje, molimo kontaktirajte naš tim info@iholland.co.uk da nas kontaktirate za više informacija.