gambar loader

Sugeng Rawuh ing I Holland

Ing kene ing Holland Holland, kita wis nggawe pukulan lan tilar donya luwih saka 75 taun, dadi kita produsen alat kompresi tablet paling dawa ing saindenging jagad. Apa sing mbedakake kita karo pabrikan alat tablet liyane yaiku pendekatan unik kanggo desain, pangembangan lan pangiriman proyek masing-masing. Kita bakal bisa nggarap sampeyan kabeh tahapan saka konsep awal tablet anyar nganti ngatasi masalah produk sing wis ana. Saben doyo lan mati sing kita produksi wis dipesan. Kita ora nyedhiyakake alat saka stok.


Tujuan utama yaiku ningkatake produktivitas lan nambah efisiensi tanduran sampeyan. Kita entuk iki dening;

1. ahli kita desain tim mbantu sampeyan nggawe tablet sing nyukupi nilai merek nanging nyuda masalah produksi.

2. Mesthekake bener spesifikasi tablet kayata atose, bobot, lan kekandelan digayuh lan dijaga.

3. Nyilikake downtime kanthi ngilangi masalah produksi khas - tancep, nutup lan laminasi.

4. Ngurangi biaya saben tablet kanthi umur alat sing luwih dawa lan pangopènan alat profesional.

5. Nuduhake kawruh lan keahlian kita liwat jembar pelatihan lan dhukungan teknis.


Kabeh mau, yen digabungake karo kecepatan tanggapan kita, menehi pengalaman layanan pelanggan sing ora cocog ing industri kita.


 

Punches sing Sampurna Diregani kanthi kompetitif

Cepet lan gampang kanggo takon. Klik link ing ngisor iki kanggo miwiti nggawe tablet sing luwih apik saiki.

Warta & Acara

Web Seminarios - Mantenimiento - Pulido

¡Ora ana rahasia! Las herramientas bien mantenidas y cuidadosamente almacenadas le hacen ganar dinero. Mejore retorno de la inversión con esta serie de seminarios web en los que explicaremos exactamente por que eso es cierto.

Read More »

ParodyGrade®

The Firaun® sawetara steel entuk keseimbangan karakteristik sing paling luweh. Iki nyedhiyakake daya tahan lan produktivitas, menehi sukses kinerja kanggo alat komprèsi tablet.

PymaCote®

PharmaCote Kita® yaiku sawetara perawatan lan lapisan sing ningkatake kinerja PharmaGrade® baja alat kanggo pukulan lan mati.

Ilmu Tabletting®

Ing I Holland, kita ngerti pentinge riset lan kolaborasi karo para pelanggan lan mitra ilmiah. Iki mbantu pangembangan produk inovatif, kuat lan kompetitif.

Latihan karo
Aku Holland

Aku Holland duwe pengalaman luwih saka 70 taun kanggo ngatasi masalah produksi tablet. Kita pracaya kerja sama karo para pelanggan supaya bisa ngerteni kawruh. 

Pratelan I Holland Covid-19

Minangka pemasok utama kanggo industri farmasi ing saindenging jagad, kita pengin ngyakinake para pelanggan lan mitra manawa kita 100% setya nindakake kabeh kanthi kekuwatan kanggo ndhukung bisnis sampeyan lan nglawan COVID-19.

Kita ngerti lan bangga karo peran penting sing ditindakake ing jaman kasebut. Matur nuwun banget marang staf kita, lan rekan kerja ing industri farmaseutikal kanggo kabeh pakaryan sing ditindakake kanggo ndhukung perawatan pandemik iki.


Klik ing kene kanggo ndeleng pratelan lengkap.