gambar loader

Sugeng Rawuh ing I Holland

Ing kene Holland, kita wis nggawe pukulan lan tiwas luwih saka 70 taun, nggawe kita manufaktur alat kompresi tablet sing paling dawa ing saindenging jagad. Sing mbedakake kita saka produsen alat tablet liyane yaiku pendekatan unik kanggo desain, pangembangan lan pangiriman proyek individu sampeyan. Kita bakal nggarap sampeyan kabeh tahap saka konsep awal tablet anyar kanggo ngatasi produk sing wis ana. Saben doyo siji lan mati sing digawe yaiku bespoke. Kita ora nyedhiyakake alat saka stok.

Tujuan utama yaiku ningkatake produktivitas lan nambah efisiensi tanduran sampeyan. Kita entuk iki dening;

1. ahli kita desain tim mbantu sampeyan nggawe tablet sing nyukupi nilai merek nanging nyuda masalah produksi.

2.Ensuring bener spesifikasi tablet kayata kekerasan, bobot lan kekandelan bisa diraih lan dikelola.

3. Nyilikake wektu mudhun karo ngilangi masalah produksi khas - nempel, capping lan laminasi ing antarane liyane.

4. Ngurangi biaya saben tablet kanthi umur alat sing luwih dawa lan pangopènan alat profesional.

5. Nuduhake kawruh lan keahlian kita liwat jembar pelatihan lan dhukungan teknis.

Kabeh mau, yen digabungake karo kecepatan tanggapan kita, menehi pengalaman layanan pelanggan sing ora cocog ing industri kita.

Punches sing Sampurna Diregani kanthi kompetitif

Cepet lan gampang nggawe penyelidikan. Klik link ing ngisor iki kanggo miwiti nggawe tablet saiki.

PharmaGrade®

The PharmaGrade® sawetara steel entuk keseimbangan karakteristik sing paling luweh. Iki nyedhiyakake daya tahan lan produktivitas, menehi sukses kinerja kanggo alat komprèsi tablet.

PharmaCote®

PharmaCote Kita® yaiku sawetara perawatan lan lapisan sing ningkatake kinerja PharmaGrade® baja alat kanggo pukulan lan mati.

Ilmu Tabletting®

Ing Holland, kita ngerti pentinge riset lan kolaborasi karo para pelanggan lan mitra ilmiah uga padha. Iki mbantu pangembangan produk sing inovatif, mantep lan kompetitif.

Latihan karo
Aku Holland

Aku Holland duwe pengalaman luwih saka 70 taun kanggo ngatasi masalah produksi tablet. Kita pracaya kerja sama karo para pelanggan supaya bisa ngerteni kawruh.

Warta & Acara Paling Anyar

Aku Holland Bukak Platform Latihan Online

Aku Holland wis ngluncurake program pelatihan online kanggo mbantu para profesional pharma supaya tetep anyar karo teknologi industri paling anyar. Program e-learning perusahaan nawakake kursus profesional sing komprehensif lan fleksibel ing sawetara

Read More »