Aku Holland Bukak Platform Latihan Online

Tanduran latihan Online
Berbagi ing facebook
Berbagi ing twitter
Nuduhake ing linkin

Aku Holland wis ngluncurake program pelatihan online kanggo mbantu para profesional pharma supaya tetep anyar karo teknologi industri paling anyar.

Program e-perusahaan perusahaan nawakake kursus profesional sing komprehensif lan fleksibel ing macem-macem disiplin.

Aku Holland ngluncurake program kasebut kanggo nanggepi permintaan sing akeh saka para profesional pharma kanggo sinau babagan babagan teknologi digunakake ing industri kasebut.

Managers latihan lan pengawas bakal bisa nglacak lan nglaporake kepiye karyawan sing dikembangake, kanthi program ngetokake sertifikasi sawise saben kursus wis rampung. Program kasebut kalebu macem-macem subjek sing bakal menehi profesional pharma kabeh saka introduksi menyang alat, njaga peralatan, lan cara nambah produktivitas.

Kita pracaya nyengkuyung babagan manufaktur sing kepengin nambah katrampilan teknis lan pangerten babagan alat kompresi tablet. Nanging, kita ngerti manawa ing lingkungan manufaktur modern sing sibuk, wong ora mesthi kasedhiya kanggo melu latihan lan seminar. Kanthi pikirane, kita wis nggawe kursus Latihan Online I Holland. Iki dirancang kanggo kabeh wong saka level direktur kanggo insinyur lan operator sing pengin nambah kawruh ing babagan alat komprèsi tablet.

Langganan Newsletter kita

Nuduhake kirim iki karo kanca-kanca

Berbagi ing facebook
Nuduhake ing google
Berbagi ing twitter
Nuduhake ing linkin