KESEHATAN ALAT

Mesthekake pukulan lan mati tablet dijaga ing kondisi paling luweh kanggo ngasilake tablet bermutu penting banget kanggo produktivitas lan Efisiensi Peralatan Umum (OEE). Iki uga bakal menehi katenangan, pelanggan, auditor, lan regulator kanthi tentrem lan bisa nglacak.

Sayange alat kompresi tablet asring dipirsani minangka barang sing bisa dikonsumsi lan pangopènan bisa dianggep ora perlu lan akeh wektu. Iki minangka asumsi palsu sing bisa larang regane. Supaya tooling sampeyan tetep apik bisa nyuda downtime tablet lan masalah kompresi. Umume masalah pukulan lan mati bisa ditemokake kanthi prosedur penanganan lan perawatan sing kurang.

Aku Holland nyaranake sawise proses perawatan 7-Langkah sing gampang kanggo mbantu para pelanggan entuk umur lan kinerja sing paling luweh saka tooling tablet.

PROSES 7-STEP PHARMACARE: download PDF

Apa duwe pitakon? Ndhaptar.

Tim layanan kita seneng mbantu.

Proses

Alat kudu diresiki lan garing kanggo ngilangi sisa minyak utawa produk.

Priksa alat kanggo visual kanggo pratandha karusakan sing jelas lan netepake yen pangopènan dibutuhake.

Korosi lan karusakan lumahing entheng bisa poles lan didandani kanggo ndawakake umur alat.

Penting sawise ndandani lan disaranake ing interval biasa kanggo mesthekake yen dimensi alat kritis tetep ana ing toleransi.

Kualitas polresi bakal nyebabake rampung pangilon kanthi lancar kanggo ngilangi masalah tablet.

Lubrication penting kanggo nglindhungi, njaga lan ngewangi operasi lancar ing tablet tablet.

Lemari panyimpenan sing dirancang khusus kudu digunakake kanggo ngoptimalake keamanan, safety lan nyuda karusakan.

Dhukungan Pelatihan lan Teknis

Aku Holland percaya yen nuduhake pengalaman lan ilmu karo mitra, liwat program pelatihan lan pendhidhikan kalebu seminar, webinar, pelatihan onsite lan online. Kita bisa nawakake macem-macem kuliah lan dhukungan, yaiku ing fasilitas latihan ing Nottingham, Inggris utawa ing lokasi ing papan pelanggan. Ahli perkakas tablet bisa mbantu pelanggan ngenali, diagnosa lan mbenerake akeh masalah perkakas lan tablet sadurunge dadi masalah sing bakal mengaruhi downtime pencet tablet lan output tablet. Klik ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.

Kudu informasi luwih lengkap babagan pangoposan Alat?

Lengkapi formulir ing ngisor iki: