Keperluan LATIHAN

Nuduhake Kawruh Kita

Sampeyan ora mung alat sing penting nalika ngobrol babagan proses manufaktur sing dioptimalake. Pentinge operator sing terlatih, trampil lan pinter, teknisi, pengawas lan manajer penting.

 

Aku Holland duwe program teknik lan kursus latihan pelatihan paling dawa ing bisnis kasebut. Pakar teknis ngucapake babagan acara ing saindenging jagad lan kita seneng nampi tamu saka pirang-pirang negara menyang markas Inggris ing Nottingham. Nanging, kita ngerti kanthi ngadhepi ora mesthi bisa lan kita seneng ujar manawa kita bisa menehi alternatif sing fleksibel kanggo njamin sampeyan nyukupi syarat latihan kanthi cara sing paling gampang.

Yen sampeyan butuh latihan utawa saran babagan apa wae aspek alat tablet kita yakin kemitraan lan nuduhake kawruh kanthi cara sing efektif lan trep karo kabutuhan.

Seminar & Latihan

Ing I Holland, kita bangga nuduhake ilmu lan pengalaman karo kabeh mitra ing saindenging jagad. Kita duwe macem-macem pilihan latihan sing kasedhiya supaya cocog karo jadwal sing sibuk lan bisa nindakake pelatihan ing situs sampeyan utawa ing fasilitas I Hollands ing Nottingham, Inggris. Punapa mawon lan kabutuhan bisnis sampeyan, kita ngatur latihan supaya cocog karo sampeyan. 

 

Jaringan Agen

Kita duwe jaringan ing saindenging jagad 40 luwih saka agen lokal sing didhukung dening manajer teknis. Bebarengan, dheweke ngunjungi para pelanggan ing luwih saka 100 negara ing saindenging jagad. Kabeh iki wis digawe dening para ahli kanthi atusan taun gabungan lan pengalaman industri gabungan. 

Webinars

Ing lingkungan produksi tablet sing sibuk saiki, ora gampang golek wektu kanggo pasuryan. Iki ora dadi masalah, kita mbukak program webinar lan rapat web sing akeh supaya bisa ngeterake ilmu lan keahlian miturut penak lan wektu lan lokasi sing cocog karo sampeyan.

Ngatur Learning sampeyan Fleksibel

Kita ngerti manawa ora mesthi bisa ngeculake staf utama kanggo melu latihan sekaligus ing dina-dina tartamtu, mula kita wis ngrampungake sing paling apik sabanjure ... Latihan Online I Holland.  

 

Aku Holland Online Latihan menehi sampeyan akeh pilihan bahan multi-media kanggo menehi pengalaman belajar online sing menarik. Kursus dumadi saka macem-macem animasi, ilustrasi, video, diagram lan kuis interaktif. Latihan iki njupuk kauntungan saka bahan sing dikembangake saka I Holland 70+ taun pengalaman lan kita wis nggawe macem-macem modul kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Kajaba iku, iki bisa disesuaikan miturut syarat perusahaan individu.

Platform pelatihan online kita sampurna kanggo direktur, manajer utawa pengawas sing pengin nambah kawruh karyawan ing babagan alat komprèsi tablet.

 

Sistem hirarkis tegese ana audit lengkap lan pelacakan pangembangan karyawan lan sertifikasi. Sertifikat pelatihan bisa ditanggepi sawise rampung saben kursus kanthi gampang nglacak kapan kudu dianyari. Struktur kompartalisasi bisa digunakake ing macem-macem departemen, peran kerja, situs lan uga negara kanggo tujuan perbandingan.

 

Sistem kasebut bisa diakses liwat macem-macem piranti, tegese ora ana fasilitas latihan sing dibutuhake lan sistem kasebut malah bisa diakses kanthi operasional lan manajer sing padha.

Fitur Key:

Manfaat Utama

7-Langkah Pharmacare®

Sinau luwih lengkap babagan Proses Langkah Langkah PHARMACARE® 7

Events Latest

Entuk warta lan acara paling anyar ing I Holland

Downloads

Deleng riset kasus lan brosur paling anyar

Njaluk Ing Tutul

Apa duwe pitakon? Kenalan karo tim kita saiki

Apa Sampeyan pengin Demo Sistem Latihan Online Gratis?

Ketik rincian ing ngisor iki kanggo demonstrasi latihan online gratis