слика на подигнувачот

Изјава за I Holland Covid-19

Како клучен снабдувач на светската фармацевтска индустрија, сакавме да ги увериме нашите клиенти и партнери дека сме 100% посветени да сториме сé што е во наша моќ за поддршка на вашиот бизнис и борбата против COVID-19.

Ние сме свесни и горди на важната улога што ја играме во овие предизвикувачки времиња. Ние сме многу благодарни на нашиот персонал, и колегите во фармацевтската индустрија за целата работа што ја прават за поддршка на третманот на оваа пандемија.


Кликнете овде за да ја видите нашата целосна изјава.

Добредојдовте на јас Холандија

Тука во I Holland правиме удари и умира повеќе од 75 години, правејќи нè најдолг воспоставен производител на алатки за компресија на таблети во светот. Она што нè издвојува од другите производители на алатки за таблети е нашиот единствен пристап кон дизајнирањето, развојот и испораката на вашиот индивидуален проект. Ние ќе работиме со вас во сите фази од првичниот концепт на нови таблети до смена на проблеми на постојните производи. Секој удар и удар што го произведуваме е нарачана. Ние не снабдуваме алатки од залиха.

 

Нашата крајна цел е да ја зголемиме вашата продуктивност и да ја подобриме целокупната ефикасност на вашето растение. Ова го постигнуваме;

 

1. Нашиот експерт дизајн тим што ќе ви помогне да креирате таблет што ги задоволува вредностите на брендот, но ги минимизира проблемите со производството.

2.Известување правилно спецификации на таблети како што се тврдоста, тежината и дебелината се постигнуваат и одржуваат.

3. Минимизирање на вашиот застој со елиминирање типични проблеми со производството - лепење, ограничување и ламинирање меѓу другите.

4. Намалување на трошоците по таблета со подолг век на траење на алатките и професионално одржување алатка.

5. Споделување на нашето знаење и експертиза преку детално обука и техничка поддршка.

Сето ова, кога е комбинирано со нашата брзина на одговор, дава неспоредливо искуство за услуги на клиентите во нашата индустрија.

Совршени удари со конкурентни цени

Брзо и лесно е да направите истрага. Кликнете на врската подолу за да започнете да правите подобри таблети денес.

ФармаГрејд®

Фарма-града® опсегот на челици достигнува оптимален баланс на карактеристики. Ова обезбедува трајност и продуктивност, давајќи успешни перформанси на алатките за компресија на таблетите.

ФармаКоте®

Нашата PharmaCote® е низа третмани и облоги кои ги подобруваат перформансите на PharmaGrade® алат челик за удари и умира.

Наука за таблети®

Во I Holland ја препознаваме важноста на истражувањето и соработката со клиенти и научни партнери подеднакво. Ова помага во развојот на иновативни, робусни и конкурентни производи.

Обука со
Јас Холандија

Јас Холандија имам над 70 години искуство во решавање проблеми со производството на таблети. Ние веруваме дека работиме во партнерство со нашите клиенти за да ги пренесеме нашето знаење. 

Најнови вести и настани

Јас Холандија објавувам нови серии на веббинари за одржување на алатки за 2021 година

Не е тајна! Добро одржуваните и внимателно зачувани алатки заработуваат пари. Подобрете го вашиот поврат на инвестицијата со оваа серија на веб-семинари каде што ќе објасниме точно зошто е тоа вистина. Toе се одржи на последниот четврток од секој месец февруари - август 2021 година.

Прочитај повеќе "

Голем успех за првиот курс за решавање на проблеми на Интернет - ноември 2020 година

Јас Холандија го организиравме нашиот прв курс за решавање проблеми со таблети на Интернет во ноември 2020 година. Чувајте ги сите безбедни без да ризикувате да патувате. Поради успехот на настанот, јас Холандија ќе продолжам редовно да организирам повеќе курсеви преку Интернет.

Прочитај повеќе "

БЕСПЛАТНА серија веб-семинари - Одржување на алатки - Подмачкајте и чувајте - 29 јули 2021 година

Не е тајна! Добро одржуваните и внимателно зачувани алатки заработуваат пари. Подобрете го вашиот поврат на инвестицијата со оваа серија на веб-семинари каде што ќе објасниме точно зошто е тоа вистина.
Прво, чистење на вашиот инструмент!

Прочитај повеќе "