imazhi i hamallit

Deklarata e I Holland Covid-19

Si një furnizues kryesor në industrinë farmaceutike në të gjithë botën, ne donim të siguronim klientët dhe partnerët tanë se ne jemi 100% të përkushtuar të bëjmë gjithçka që është në fuqinë tonë për të mbështetur biznesin tuaj dhe luftën kundër COVID-19.

Ne jemi të vetëdijshëm dhe krenarë për rolin e rëndësishëm që luajmë në këto kohë sfiduese. Ne i jemi shumë mirënjohës stafit tonë, dhe kolegëve në industrinë farmaceutike për të gjithë punën që ata bëjnë për të mbështetur trajtimin e kësaj pandemie.


Ju lutemi klikoni këtu për të parë deklaratën tonë të plotë.Sezone Përshëndetje!

Objektet e I Holland do të mbyllen nga ora 17:00 e mërkurë, 23 dhjetor 2020 deri në 08:30 e hënë, 4 janar 2021.

 

Do të ketë mbulim të kufizuar në zyra të Martën, 29 dhe të Mërkurën, 30 Dhjetor 2020 nga ora 08:30 deri në 17:00.

 

Shpresojmë të keni një periudhë festive të gëzueshme dhe të lumtur Vitin e Ri!

Mirësevini në Hollandë

Këtu në I Holland ne kemi bërë grushta dhe vdesim për mbi 70 vjet duke na bërë prodhuesin më të gjatë të prodhuar të mjetit të kompresimit të tabletave në botë. Ajo që na veçon nga prodhuesit e tjerë të veglave të tabletave është qasja jonë unike për hartimin, zhvillimin dhe shpërndarjen e projektit tuaj individual. Ne do të punojmë me ju në të gjitha fazat nga koncepti fillestar i tabletave të reja deri te zgjidhja e problemeve të produkteve ekzistuese. Çdo grusht dhe vdesim i vetëm që prodhojmë është i porositur. Ne nuk furnizojmë mjete nga stoku.

 

Qëllimi ynë përfundimtar është të rrisim produktivitetin tuaj dhe të përmirësojmë efikasitetin e përgjithshëm të bimës tuaj. Ne e arrijmë këtë duke;

 

1. Eksperti ynë dizajni ekipi ju ndihmon të krijoni një tabletë që kënaq vlerat e markës tuaj, por minimizon çështjet e prodhimit.

2.Sigurimi i saktë specifikimet e tabletave siç janë ngurtësia, pesha dhe trashësia arrihen dhe mirëmbahen.

3. Minimizimi i joproduktive tuaj duke eleminuar problemet tipike të prodhimit - ngjitja, mbyllja dhe petëzimi ndër të tjera.

4. Ulja e kostos tuaj për tabletë me jetë më të gjatë mjetesh dhe mirëmbajtja e mjeteve profesionale.

5. Ndarja e njohurive dhe ekspertizës sonë përmes gjerë trajnim dhe mbështetje teknike.

E gjithë kjo, kur kombinohet me shpejtësinë tonë të reagimit, jep një përvojë të pakrahasueshme të shërbimit ndaj klientit brenda industrisë sonë.

Grushta perfekt me çmim konkurrues

Quickshtë e shpejtë dhe e lehtë për të bërë një hetim. Klikoni në lidhjen më poshtë për të filluar të bëni tableta më të mira sot.

PharmaGrade®

PharmaGrade® gama e çeliqeve arrijnë një ekuilibër optimal të karakteristikave. Kjo siguron qëndrueshmëri dhe produktivitet, duke i dhënë performancë të suksesshme instrumentimit të kompresimit të tabletave.

PharmaCote®

PharmaCote jonë® është një gamë e trajtimeve dhe veshjeve që rrisin performancën e PharmaGrade® mjet çeliku për grushta dhe vdes.

Shkenca e Tabletave®

Në I Holland ne e njohim rëndësinë e kërkimit dhe bashkëpunimit me klientët dhe partnerët shkencorë. Kjo ndihmon zhvillimin e produkteve inovative, të fuqishme dhe konkurruese.

Trajnim me
Unë Holland

Unë Holland kam mbi 70 vjet përvojë në zgjidhjen e problemeve të prodhimit të tabletave. Ne besojmë të punojmë në partneritet me klientët tanë për të kaluar njohuritë tona. 

Lajmet dhe ngjarjet e fundit