Duke punuar për unë holland

Whatfarë do të funksionojë për ne do të thotë:

Në I Holland ne vlerësojmë njerëzit tanë si pasurinë tonë më të madhe dhe krenohemi me gamën e larmishme të aftësive dhe ekspertizës brenda organizatës sonë. Shumë nga punonjësit tanë kanë kaluar tërë jetën e tyre të punës në industrinë e tabletave dhe njohuritë e tyre nuk janë të dyta për asnjë.

Kjo bankë e njohurive dhe përvojës plotësohet nga njerëz me një gamë aftësish dhe ekspertizë të zhvilluar në shumë mjedise të ndryshme, por të lidhura ngushtë, të cilat lejojnë qasje dhe teknika të reja për t'u përdorur brenda kompanisë sonë.

 

Unë Holland ofroj një gamë të shkëlqyeshme përfitimesh, përfshirë kuponat e kujdesit për fëmijët dhe anëtarësimin në një skemë të pagave të lidhura me fitimin. Ne jemi vazhdimisht në vëzhgim të personave me një prapavijë të fortë inxhinierike, kështu që nëse jeni të interesuar në ndonjë nga rolet e mëposhtme të punës ose dëshironi të zbuloni më shumë, ju lutemi dorëzoni CV-në tuaj dhe letrën mbuluese HR@iholland.co.uk

Mundësitë e tanishme të karrierës

Menaxher i shitjeve teknike / menaxher i ndihmës teknike

Pozicionet në dispozicion në Amerikë, EMEA dhe APAC

 

 

Rreth Unë Holland

Unë Holland është unike. Një histori e vërtetë britanike e inxhinierisë dhe suksesit të prodhimit: prodhuesi më i njohur në botë i grushtave të tabletave dhe vdes. Ne përdorim shtatë dekada përvojë, hulumtim dhe teknikë inxhinierike për të siguruar zgjidhje precize të veglave për mijëra klientë në mbi 100 vende të globit. Duke operuar brenda një niveli premium në industrinë farmaceutike dhe sektorë të tjerë të tabletimit, marka I Holland është sinonim i inovacionit, mbështetjes teknike, qëndrueshmërisë, cilësisë, produktivitetit dhe përgjegjësisë. Unë Holland ka inovuar vazhdimisht në të gjithë pasuritë e saj histori, duke përparuar përparimin e industrisë përmes zhvillimit të zgjidhje teknike të mbrojtura nga patenta, duke e pozicionuar unë Hollandën si të preferuar tabletë për krijimin e tabletave të kompanive më të mëdha farmaceutike në botë. Aty ku udhëheq unë Hollanda, ndjekin konkurrentët tanë.

 

 

Kultura

Në I Holland ne i vlerësojmë njerëzit tanë si pasurinë më të madhe dhe krenohemi me gamën e larmishme të aftësive dhe ekspertizës brenda organizatës sonë. Shumë nga punonjësit tanë kanë kaluar tërë jetën e tyre të punës në industrinë e tabletave dhe njohuritë e tyre nuk janë të dyta për asnjë. Kjo bankë e njohurive dhe përvojës plotësohet nga njerëz me një varg aftësish dhe ekspertizë të zhvilluar në shumë larmi por mjedise të lidhura ngushtë duke lejuar që qasjet dhe teknikat e reja të jenë të punësuar brenda kompanisë sonë. Për të arritur përsosmëri në shërbimin ndaj klientit gjatë gjithë organizimi, unë Holland është i përkushtuar në trajnimin dhe zhvillimin e vendit tonë ekip në mënyrë që secili individ të arrijë potencialin e tij të plotë. Për të arritur këtë qëllim, unë Holland ofron mundësitë e përparimit dhe ekspozimi ndaj roleve të shumta brenda një dinamike prodhimtari më e lartë, shitje dhe ambienti i shërbimit.  

 

 

Pozicioni

Unë Holland zbaton një model zgjidhjeje, duke punuar ngushtë me të klientët dhe agjentët tanë për të identifikuar dhe zgjidhur problemet në prodhimin e tabletave proces, duke adresuar sfidat e prodhimit edhe përpara se ato të shfaqen në prodhim. Në mbështetje të këtij modeli, unë Holland

kërkon që ekipi ynë teknik i shitjeve të jetë jashtëzakonisht kompetent në procesin e prodhimit të tabletave, posaçërisht hartimin dhe specifikimin e veglave, për të lejuar komunikimin efektiv të zgjidhjeve teknike për një bazë të saktë të klientit. Qëllimi përfundimtar i rolit TSM është gjenerimi i rritjes së shitjeve nga të gjitha produktet dhe shërbimet e Hollandës përmes krijimit të të reja mundësitë dhe ndërtimin e besnikërisë së klientëve duke kombinuar aktivitetin e drejtpërdrejtë dhe menaxhimi i shëndoshë i rrjeteve të agjentëve. Kandidati i suksesshëm do të ketë 4 fusha kryesore të përgjegjësia:

 

 

 • Zgjidhja e problemeve komplekse të prodhimit teknik, duke u bërë burimi teknik 'Go-To' për klientët e I Hollandës në ofrimin e inxhinierisë së shtuar të vlerës
 • Krijimi dhe ekzekutimi i një plani për të gjeneruar rritje dhe biznes të ri brenda vizionit strategjik I Holland i inxhinierisë së shtimit të vlerës
 • Menaxhimi dhe mbështetja e agjentëve të caktuar për të krijuar një partneritet efektiv, të motivuar dhe të suksesshëm
 • Komunikimi efektiv me të gjithë palët e interesuara (klientët, agjentët dhe funksionet e ndërlidhura brenda kompanisë sonë) për të arritur qëllime të ndërsjella

 

Shtë një rol vërtet ndërkombëtar që kërkon udhëtime të gjera për diskutime ballë për ballë, përafërsisht. 40% të kohës, brenda fushës së përgjegjësisë.

 

 

kandidatët

Ne presim që kandidatët për këto role të kenë një qëndrim jashtëzakonisht pozitiv dhe të mundshëm, një etikë të fortë pune, ndjenjë urgjence, aftësi për zgjidhjen e problemeve dhe një kuptim të thellë të dallimeve kulturore midis vendeve. Disa nga kualifikimet dhe aftësitë që ne po kërkojmë janë:

 

 • Shkalla e inxhinierisë (preferohet BSME) ose ka demonstruar aftësi teknike ekuivalente
 • Shkathtësi të gjuhës së huaj në nivelin e negociatave
 • Pesë (5) vjet shitje në terren ose përvojë teknike të përkrahjes
 • Rezultatet e kënaqshme të testit në procesin e kualifikimit
 • Gatishmëria për të udhëtuar ndërkombëtarisht
 • Aftësi të forta organizative dhe komunikuese ndërpersonale
 • Shkathtësi të shkruar dhe verbale të komunikimit
 • Shkathtësi të forta të sistemeve kompjuterike / IT
 • Dëshira për tu rritur brenda organizatës
 • Përvoja e mëparshme e punës me agjentët
 • Duhet të tregojë jetëgjatësi në punë
 

 

Oferta

 

Nëse jeni të entuziazmuar nga mundësia për të kontribuar në mënyrë aktive në suksesin e I Holland, ju doni të bashkoheni me një ekip shumë të përkushtuar dhe mbështetës dhe jeni në përputhje me sfidën, do t'ju ofrohet një paketë shpërblimi në përputhje me përgjegjësitë e pozicionit dhe përvojën tuaj , i përbërë nga një pagë bazë konkurruese + skemë pagese në lidhje me fitimin + bonus + përfitime.

Operatori i Përgjithshëm - Përgatitja e këshillës (3 Muaj Temp) 

 

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë: 

 • Përvoja e mëparshme e punës në makineritë manuale dhe CNC, makineritë kthyese CNC ose torno
 • Detyrat do të përfshijnë lustrim, përdorimin e sharrave dhe përdorimin e makinerive të përsëritura
 

Orari i punës: Ditët për të filluar me ndërrime të mundshme të AM dhe PM kur trajnohen.

Kompania rezervon të drejtën për të bërë ndryshime të arsyeshme në kontratë, përfshirë ndryshimin ose transferimin në modele të tjera të punës.

 

paguajnë: £ 9.34

 

Përfitime të tjera përfshijnë: Pagesë e Ndërlidhur me Fitimin, 33 ditë pushimi, pension kontribues, sigurim i jetës, testim falas i syve dhe parkim falas

____________

 

Makineri mulliri CNC me CAD CAM

 

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë:

 • Një praktikë inxhinierike mekanike / prodhuese dhe / ose kualifikim i njohur mekanik / prodhues në nivelin HNC ose më lart
 • Aftësi të mira përpunuese CNC, veçanërisht mulliri (Heidenhain)
 • Aftësi të mira IT dhe përvojë me programin CAM (NX, Soliedge, model 3D kamera)
 

Titullari i postit do të duhet të jetë në gjendje të vlerësojë nevojat e klientit dhe i gatshëm të kontribuojë në përmirësimet e vazhdueshme të zhvillimit brenda këtyre zonave.

Aftësitë e mira të mirëmbajtjes së shtëpisë dhe respektimi i rreptë i procedurave / udhëzimeve të punës, veçanërisht në lidhje me matjen e saktë do të kërkohen gjithashtu për këtë rol të bazuar në zyrë (modelimi, përpunimi, gdhendja).

 

Orari i punës: Ndërrimi i AM (6 i mëngjesit - 2 pasdite) dhe PM (2 pasdite - 10 pasdite) nga e hëna - e premte (39 orë në javë)

 

Pagesa dhe Primet: Shkalla fillestare për këtë pozicion është 12.03 £ në orë, që përfaqëson 95% të normës fillestare për këtë pozicion. Me përfundimin me sukses të periudhës së provës, shkalla e orës do të rritet në 12.66 18 në orë me primet e ndërrimit mesatar prej XNUMX%.

 

Përfitime të tjera përfshijnë: Pagesë e Ndërlidhur me Fitimin, 33 ditë pushimi, pension kontribues, sigurim i jetës, testim falas i syve dhe parkim falas

____________

 

Turner CNC me përvojë mulliri

 

Kandidati i suksesshëm duhet të ketë:

 • Një sfond i fortë kthyes dhe mulliri CNC (përvoja e mëparshme në makineritë Mori Seiki do të ishte e dobishme)
 • Përjetoni programimin, vendosjen dhe funksionimin
 • Një kuptim i mirë i kontrolleve të Fanuc
 • Jini plotësisht kompetent në leximin dhe interpretimin e vizatimeve teknike
 • Përvoja e punës me tolerancën e ngushtë
 • Përvojë në një shumëllojshmëri të pajisjeve matëse (mikrometra, veniers dhe matës të ndryshëm)
 • Një qëndrim fleksibël ndaj punës
 

Orari i punës: Ndërrimi i AM (6 i mëngjesit - 2 pasdite) dhe PM (2 pasdite - 10 pasdite) nga e hëna - e premte (39 orë në javë)

 

Ky rol i përshtatet një makineri me përvojë në kohë, për shkak të natyrës teknike të proceseve të përdorura dhe produkteve që prodhohen.

 

Pagesa dhe Primet: Shkalla fillestare për këtë pozicion është 12.03 £ në orë, që përfaqëson 95% të normës fillestare për këtë pozicion. Me përfundimin me sukses të periudhës së provës, shkalla e orës do të rritet në 12.66 18 në orë me primet e ndërrimit mesatar prej XNUMX%.

 

Përfitime të tjera përfshijnë: Pagesë e Ndërlidhur me Fitimin, 33 ditë pushimi, pension kontribues, sigurim i jetës, testim falas i syve dhe parkim falas

7-hap farmakare®

Mësoni më shumë në procesin e hapjes PHARMACARE I I Holland's

Ngjarjet e fundit

Merrni me lajmet dhe ngjarjet më të fundit në I Holland

Shkarkime

Shikoni studimet më të fundit të rasteve dhe broshurat

Merrni në kontakt

Keni ndonjë pyetje? Kontaktoni sot me ekipin tonë