Coatings

Përmirësimi i Veshjes
Rezistencë

Përmirësimi i rezistencës ndaj korrozionit

Përmirësimi i pronave kundër ngjitjes

Unë Holland's PharmaCote® varg është një grup i trajtimeve dhe veshjeve që rrisin performancën e materialit substrat për grushta dhe vdes.

Që nga prezantimi i PharmaCote® CN në 2007 I Holland ka kryer kërkime të gjera (si akademike ashtu edhe në terren) në zgjidhjet e veshjeve anti-ngjitëse duke përdorur shumë forma të teknologjisë së përparuar siç është Mikroskopia e Forcës Atomike (AFM); mikroskopi elektronike skanuese; profilometria me lazer; hartëzimi i ngjitjes; Spektroskopi fotoelektronike me rreze x; spektroskopia raman dhe koha e fluturimit spektrometria masive sekondare-jonike. Për më tepër, puna për rezistencën ndaj gërryerjes po vazhdon duke përfshirë testimin nanowear për të simuluar konsumimin e shkaktuar nga granulat gërryese në sipërfaqet e majës së grushtit.

Fokusi ynë është në ofrimin e shërbimit më të mirë të klientit të mundshëm duke çuar më tej shkencën e tabletting dhe zhvillimin e zgjidhjeve që ndihmojnë për të përmirësuar performancën e grushtave tona dhe vdes, duke zgjatur jetën e produktit dhe duke rritur rendimentin për klientët tanë. Unë Holland PharmaCote® produktet ofrojnë zgjidhje për ngjitjen, gërryerjen, groposjen dhe gërryerjen.

Për shkak të shumë parametrave të ndryshëm në prodhimin e tabletave, përfshirë kushtet e mjedisit dhe ndryshimet në komponimet që duhet të kompresohen, performanca e këtyre veshjeve mund të ndryshojë nga aplikimi në aplikim. Si pjesë e angazhimit të I Hollandës për shërbimin ndaj klientit Stafi ynë me përvojë teknike do të ofrojë informata dhe asistencë të azhurnuar kur zgjedh një PharmaCote të përshtatshme® produkt për përpunimin e mjeteve tuaja.

hc
(e veshtire
Krom)

Një shtresë me ngjyrë argjendi që mbron sipërfaqet e grushtave dhe vdes, duke forcuar korrozionin dhe veshin pronat rezistente dhe zvogëlon fërkimin dhe ngjitjen.

 karakteristika

 • Procesi i zhvarrosjes së hidrogjenit kryhet
 • Trashësia e veshjes prej 3-6 mikronë
 • Ngjyra argjendi / krom
 • Fortësia 900Hv (est.)

 përfitimet

 •  Rrit fortësinë e sipërfaqes mbi materialin bazë duke përmirësuar rezistencën ndaj konsumit
 • Redukton fërkimin dhe ngjitjen në një farë mase
 • Me kosto të ulët
 • Siguron një mbrojtje të përgjithshme nga korrozioni
 • Jashtëzakonisht e thjeshtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur dush tejzanor dhe lustrim të lehtë të automatizuar

Aplikacion

 • Mund të aplikohet në HPG-S, HPG-P & HPG-SS
 • Mund të aplikohet si për grushta ashtu edhe vdes

 

Një proces unik IHolland i pronarit që modifikon sipërfaqen duke zvogëluar efektin e formulimit që ngjitet në fytyrën e grushtit.

 

 

FARMACOTE® HC + (HARD CHROMIUM PLUS)

 karakteristika

 • Karakteristikat e përmirësuara anti-ngjitëse mbi PharmaCote® HC

 përfitimet

    Sa për HC mbi PLUS

 • Prodhimi i rritur përmes zvogëlimit të problemeve të tabletimit të shkaktuara nga ngjitja

cN
(krom Nitride)

Një shtresë gri argjendi që siguron një sipërfaqe me majë grushti e cila është shumë e lëmuar kur krahasohet me shumë veshje CN për shkak të metodës sonë unike të aplikimit. Kryerja më e mirë e veshjes kundër ngjitjes.

karakteristika

 • Veshje jashtëzakonisht e lëmuar
 • Trashësia e veshjes prej 2-4 mikronë
 • Fortësia 2000 Hv (est.)

përfitimet

 • Karakteristika të shkëlqyera kundër ngjitjes
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit deri në 9x rezistencë korrozioni të PharmaCote® HC
 • Rezistencë e mirë ndaj konsumit më shumë se 2x fortësia e PharmaCote® HC
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta.

  Aplikacion

 • Zbatohet në çelikun HPG-P & HPG-SS
 •  Zbatohet në të dy grushtat dhe vdesin (SH NOTNIM: në të gjithë shtresën e furnizuar si opsion standard, maja dhe tyta në dispozicion për të optimizuar karakteristikat e veshin të çelikut HPG-P në rollers compression)


FARMACOTE® CN + (CHROMIUM NITRIDE PLUS)

Një modifikim shtesë i sipërfaqes me vetitë anti-ngjitëse me kosto të ulët shtesë Kjo zvogëlon më tej efektin e formulimit që ngjitet në fytyrën e grushtit.

 Përparësitë

 • Karakteristikat e përmirësuara anti-ngjitëse mbi PharmaCote® CN

 përfitimet

Sa për CN, plus:

 • Karakteristikat e mëtutjeshme të rritura kundër shkopit duke zvogëluar problemet e pllakosjes.
 • Ofron një alternative të provuar për sistemin e llakit të stearat magnezit pa zvogëluar rendimentin e produktit.
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta.

cx
(nitride e kromit ekstra)

Një shtresë e përmirësuar e Nitridit të Kromit, gri argjendi që është shumë e butë për shkak të metodës sonë unike të aplikimit. Përveç të gjitha përfitimeve të PharmaCote® CN, PharmaCote® CX ofron jetë të zgjatur të veglave.

karakteristika

 • Mjete argjendi Mbarimi i lartë
 • Shkathtësia: 6-8 mikronë
 • Fortësia 2000 Hv (est)

përfitimet

 • Karakteristikat superiore kundër ngjitjes
 • Rezistencë e mirë ndaj korrozionit
 • Rezistencë e mirë veshin më shumë se 2X fortësia e PharmaCote® HC
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet vetëm në çelikun e HPG-P
 • Trajtimi me sipërfaqe i teksturuar aplikohet vetëm në fytyrat e majës së shënimit.
 • Mbetja e grushtit është e veshur me CN si standard (opsioni tip dhe fuçi i disponueshëm për të optimizuar karakteristikat e veshjes së çelikut HPG-P në rrotullat e kompresimit)

 

FARMACOTE®
CX + (CHROMIUM NITRIDE EXTRA PLUS)

Përshkrim

Një modifikim shtesë i sipërfaqes që ofron veti të rritura kundër shkopit me kosto të ulët shtesë. Kjo zvogëlon më tej efektin e formulimit që ngjitet në fytyrën e majëve të grushtit.

Përparësitë

 • Karakteristikat e përmirësuara anti-ngjitëse mbi PharmaCote® CX

përfitimet

 • Jetë e zgjatur e përpunimit të mjeteve për shkak të aplikimit më të trashë të veshjes
 • Karakteristika të shkëlqyera kundër ngjitjes
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit deri në 13x rezistencë korrozioni të PharmaCote® HC
 • Rezistencë e mirë ndaj veshjes, më shumë se 2x fortësia e PharmaCote® CN
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta
 • Karakteristikat e mëtutjeshme të rritura kundër shkopit duke zvogëluar problemet e tabletimit

Aplikacion

 • Aplikuar në HPG-P dhe HPG-SS Steel
 • Zbatohet vetëm në grushta (SH NOTNIM: e gjithë veshja ofrohet si opsion standard, tip dhe fuçi i disponueshëm për të optimizuar karakteristikat e veshjes së çelikut HPG-P në rrotullat e kompresimit).

ct
(nitride e kromuar me teksturë)

Trajtimi ekskluziv i sipërfaqes së I Holland në kombinim me veshjen tonë unike PharmaCote® CN gjeneron një fytyrë të shkëlqyeshme anti-ngjitëse për prodhimin e tabletave.

karakteristika

 • Mjete argjendi Mbarimi i lartë
 • Trashësia: 2-4 mikronë
 • Fortësia 2000 Hv (est)

përfitimet

 • Karakteristikat superiore kundër ngjitjes
 • Rezistencë e mirë ndaj korrozionit
 • Rezistencë e mirë veshin më shumë se 2X fortësia e PharmaCote® HC
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet vetëm në çelikun e HPG-P
 • Trajtimi me sipërfaqe i teksturuar aplikohet vetëm në fytyrat e majës së shënimit.
 • Mbetja e grushtit është e veshur me CN si standard (opsioni tip dhe fuçi i disponueshëm për të optimizuar karakteristikat e veshjes së çelikut HPG-P në rrotullat e kompresimit)

EC Xtra
(E-Chrome)

Një shtresë gri argjendi që siguron veti të përmirësuara anti-ngjitëse, anti-korrozive dhe anti-konsum mbi PharmaCote® HC.

karakteristika

 • Asnjë mikro-çarje (siç mund të gjendet me Hard Chromium)
 • Trashësia e veshjes prej 2-4 mikronë
 • Ngjyra argjendi / krom
 • Fortësia 1700Hv (est.)

përfitimet

 • Më rezistent ndaj korrozionit sesa PharmaCote® HC (për shkak të sipërfaqes jo poroze)
 • Më e qëndrueshme ndaj konsumit sesa PharmaCote® HC
 • Do të përmirësohet ngjitja në krahasim me PharmaCote® HC
 • Grusht më i fortë për shkak të mos dobësimit të materialit nënshtresë nga qëndisja e hidrogjenit.
 • Një grusht më i ashpër, rezistent ndaj goditjeve, me kosto më të ulët sesa veshjet premium që kërkojnë materiale të substratit të HPG-P
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Aplikuar vetëm për çelikun e HPG-S
 • Zbatohet vetëm në grushta (E gjithë veshja jepet si standard. Fuçi & maja në dispozicion vetëm si opsion)

TN
(Nitride titaniumi)

Një shtresë e hollë, me ngjyrë ari, e aplikuar në sipërfaqet e të dy grushtave dhe vdesave, e cila mund të përmirësojë rezistencën ndaj konsumit.

karakteristika

 • Përçueshmëri e ulët termike
 • Trashësia 2-3 mikronë
 • Fortësia 2300 Hv (est.)

përfitimet

 • Një shtresë sipërfaqësore shumë e vështirë që mund të përmirësojë rezistencën ndaj konsumit
 • Rezistenca ndaj transferimit të nxehtësisë gjatë ngjeshjes
 • Ngjyra e artë mund të përdoret për identifikimin e lehtë të grupeve të veglave
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet në HPG-P & HPG-SS
 • I përshtatshëm për të dy grushta dhe vdes
 • E gjithë veshja e furnizuar si standard
 • Këshillë dhe opsion për fuçi gjithashtu në dispozicion

RS
(Sipërfaqja elastike)

Një shtresë e veçantë argjendi me ngjyrë blu e aplikuar në majë të grushtit, me veti të shkëlqyera rezistente ndaj veshjes, por edhe rezistencë e mirë ndaj korrozionit.

karakteristika

 • Mbarim shumë i lëmuar
 • Trashësia 2-4 mikronë
 • Fortësia 3000 Hv (est.)

përfitimet

 • Një shtresë e shkëlqyer rezistente ndaj konsumit për shkak të shtresës sipërfaqësore shumë të fortë
 • Më shumë se 3 herë fortësia e Hard Chromium
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet në HPG-P & HPG-SS
 • Veshje vetëm në majë të shpimit - për të parandaluar konsumimin e tepruar të rrotullave të kompresimit

PI
(Fut polimer)

Një prerje polimer ose elastomer e prerë për të përputhur me formën e majës e cila zvogëlon ngjitjen e formulimit në fytyrën e shënojave.

karakteristika

 • Mund të bëhet nga një zgjedhje e materialeve (Vulcalon, Adiprene, PTFE)
 • Trashësia 1-2.5mm
 • Ndryshore e fortësisë me zgjedhjen e materialit

përfitimet

 • Një zgjidhje e mirë anti-ngjitëse posaçërisht për produktet zhytëse. Futjet mund të zëvendësohen me kosto të ulët

Aplikacion

 • I pershtatshem vetem per grilat e rrafshta dhe bezdisje te rrafshta.
 • Kërkohet një modifikim në majën e grushtit për të mbajtur në vend futjen
 • Mund të përdoret së bashku me HPG-S, HPG-P & HPG-SS

hc
(e veshtire
Krom)

Një shtresë me ngjyrë argjendi që mbron sipërfaqet e grushtave dhe vdes, duke forcuar korrozionin dhe veshin pronat rezistente dhe zvogëlon fërkimin dhe ngjitjen.

 karakteristika

 • Procesi i zhvarrosjes së hidrogjenit është realizuar
 • Trashësia e veshjes prej 3-6 mikronë
 • Ngjyra argjendi / krom
 • Fortësia 900Hv (est.)

 përfitimet

 •  Rrit fortësinë e sipërfaqes mbi materialin bazë duke përmirësuar rezistencën ndaj konsumit
 • Redukton fërkimin dhe ngjitjen në një farë mase
 • Me kosto të ulët
 • Siguron një mbrojtje të përgjithshme nga korrozioni
 • Jashtëzakonisht e thjeshtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur dush tejzanor dhe lustrim të lehtë të automatizuar

                   Aplikacion

 • Mund të aplikohet në HPG-S, HPG-P & HPG-SS
 • Mund të aplikohet si për grushta ashtu edhe vdes

 

 Një proces unik IHolland i pronarit që modifikon sipërfaqen duke zvogëluar efektin e formulimit që ngjitet në fytyrën e grushtit.

 

 FARMACOTE® HC + (HARD CHROMIUM PLUS)

 karakteristika

 • Karakteristikat e përmirësuara anti-ngjitëse mbi PharmaCote® HC

 përfitimet

    Sa për HC mbi PLUS

 • Prodhimi i rritur përmes zvogëlimit të problemeve të tabletimit të shkaktuara nga ngjitja

cN
(krom Nitride)

Një shtresë gri argjendi që siguron një sipërfaqe me majë grushti e cila është shumë e lëmuar kur krahasohet me shumë veshje CN për shkak të metodës sonë unike të aplikimit. Kryerja më e mirë e veshjes kundër ngjitjes.

karakteristika

 • Veshje jashtëzakonisht e lëmuar
 • Trashësia e veshjes prej 2-4 mikronë
 • Fortësia 2000 Hv (est.)

përfitimet

 • Karakteristika të shkëlqyera kundër ngjitjes
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit deri në 9x rezistencë korrozioni të PharmaCote® HC
 • Rezistencë e mirë ndaj konsumit më shumë se 2x fortësia e PharmaCote® HC
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta.

  Aplikacion

 • Zbatohet në çelikun HPG-P & HPG-SS
 •  Zbatohet në të dy grushtat dhe vdesin (SH NOTNIM: në të gjithë shtresën e furnizuar si opsion standard, maja dhe tyta në dispozicion për të optimizuar karakteristikat e veshin të çelikut HPG-P në rollers compression)


FARMACOTE® CN + (CHROMIUM NITRIDE PLUS)

Një modifikim shtesë i sipërfaqes me vetitë anti-ngjitëse me kosto të ulët shtesë Kjo zvogëlon më tej efektin e formulimit që ngjitet në fytyrën e grushtit.

 Përparësitë

 • Karakteristikat e përmirësuara anti-ngjitëse mbi PharmaCote® CN

 përfitimet

Sa për CN, plus:

 • Karakteristikat e mëtutjeshme të rritura kundër shkopit duke zvogëluar problemet e pllakosjes.
 • Ofron një alternative të provuar për sistemin e llakit të stearat magnezit pa zvogëluar rendimentin e produktit.
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta.

cx
(nitride e kromit ekstra)

Një shtresë e përmirësuar e Nitridit të Kromit, gri argjendi që është shumë e butë për shkak të metodës sonë unike të aplikimit. Përveç të gjitha përfitimeve të PharmaCote® CN, PharmaCote® CX ofron jetë të zgjatur të veglave.

karakteristika

 • Mjete argjendi Mbarimi i lartë
 • Shkathtësia: 2-4 mikronë
 • Fortësia 2000 Hv (est)

përfitimet

 • Karakteristikat superiore kundër ngjitjes
 • Rezistencë e mirë ndaj korrozionit
 • Rezistencë e mirë veshin më shumë se 2X fortësia e PharmaCote® HC
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet vetëm në çelikun e HPG-P
 • Trajtimi me sipërfaqe i teksturuar aplikohet vetëm në fytyrat e majës së shënimit.
 • Mbetja e grushtit është e veshur me CN si standard (opsioni tip dhe fuçi i disponueshëm për të optimizuar karakteristikat e veshjes së çelikut HPG-P në rrotullat e kompresimit)

 

FARMACOTE® CX + (CHROMIUM NITRIDE EXTRA PLUS)

Përshkrim

Një modifikim shtesë i sipërfaqes që ofron veti të rritura kundër shkopit me kosto të ulët shtesë. Kjo zvogëlon më tej efektin e formulimit që ngjitet në fytyrën e majëve të grushtit.

Përparësitë

 • Karakteristikat e përmirësuara anti-ngjitëse mbi PharmaCote® CX

përfitimet

 • Jetë e zgjatur e përpunimit të mjeteve për shkak të aplikimit më të trashë të veshjes
 • Karakteristika të shkëlqyera kundër ngjitjes
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit deri në 13x rezistencë korrozioni të PharmaCote® HC
 • Rezistencë e mirë ndaj veshjes, më shumë se 2x fortësia e PharmaCote® CN
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta
 • Karakteristikat e mëtutjeshme të rritura kundër shkopit duke zvogëluar problemet e tabletimit

Aplikacion

 • Aplikuar në HPG-P dhe HPG-SS Steel
 • Zbatohet vetëm në grushta (SH NOTNIM: e gjithë veshja ofrohet si opsion standard, tip dhe fuçi i disponueshëm për të optimizuar karakteristikat e veshjes së çelikut HPG-P në rrotullat e kompresimit).

ct
(nitride e kromuar me teksturë)

Trajtimi ekskluziv i sipërfaqes së I Holland në kombinim me veshjen tonë unike PharmaCote® CN gjeneron një fytyrë të shkëlqyeshme anti-ngjitëse për prodhimin e tabletave.

karakteristika

 • Mjete argjendi Mbarimi i lartë
 • Shkathtësia: 2-4 mikronë
 • Fortësia 2000 Hv (est)

përfitimet

 • Karakteristikat superiore kundër ngjitjes
 • Rezistencë e mirë ndaj korrozionit
 • Rezistencë e mirë veshin më shumë se 2X fortësia e PharmaCote® HC
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet vetëm në çelikun e HPG-P
 • Trajtimi me sipërfaqe i teksturuar aplikohet vetëm në fytyrat e majës së shënimit.
 • Mbetja e grushtit është e veshur me CN si standard (opsioni tip dhe fuçi i disponueshëm për të optimizuar karakteristikat e veshjes së çelikut HPG-P në rrotullat e kompresimit)

EC Xtra
(E-Chrome)

Një shtresë gri argjendi që siguron veti të përmirësuara anti-ngjitëse, anti-korrozive dhe anti-konsum mbi PharmaCote® HC.

karakteristika

 • Asnjë mikro-çarje (siç mund të gjendet me Hard Chromium)
 • Trashësia e veshjes prej 2-4 mikronë
 • Ngjyra argjendi / krom
 • Fortësia 1700Hv (est.)

përfitimet

 • Më rezistent ndaj korrozionit sesa PharmaCote® HC (për shkak të sipërfaqes jo poroze)
 • Më e qëndrueshme ndaj konsumit sesa PharmaCote® HC
 • Do të përmirësohet ngjitja në krahasim me PharmaCote® HC
 • Grusht më i fortë për shkak të mos dobësimit të materialit nënshtresë nga qëndisja e hidrogjenit.
 • Një grusht më i ashpër, rezistent ndaj goditjeve, me kosto më të ulët sesa veshjet premium që kërkojnë materiale të substratit të HPG-P
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Aplikuar vetëm për çelikun e HPG-S
 • Zbatohet vetëm në grushta (E gjithë veshja jepet si standard. Fuçi & maja në dispozicion vetëm si opsion)

TN
(Nitride titaniumi)

Një shtresë e hollë, me ngjyrë ari, e aplikuar në sipërfaqet e të dy grushtave dhe vdesave, e cila mund të përmirësojë rezistencën ndaj konsumit.

karakteristika

 • Përçueshmëri e ulët termike
 • Trashësia 2-3 mikronë
 • Fortësia 2300 Hv (est.)

përfitimet

 • Një shtresë sipërfaqësore shumë e vështirë që mund të përmirësojë rezistencën ndaj konsumit
 • Rezistenca ndaj transferimit të nxehtësisë gjatë ngjeshjes
 • Ngjyra e artë mund të përdoret për identifikimin e lehtë të grupeve të veglave
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet në HPG-P & HPG-SS
 • I përshtatshëm për të dy grushta dhe vdes
 • E gjithë veshja e furnizuar si standard
 • Këshillë dhe opsion për fuçi gjithashtu në dispozicion

RS
(Sipërfaqja elastike)

Një shtresë e veçantë argjendi me ngjyrë blu e aplikuar në majë të grushtit, me veti të shkëlqyera rezistente ndaj veshjes, por edhe rezistencë e mirë ndaj korrozionit.

karakteristika

 • Mbarim shumë i lëmuar
 • Trashësia 2-4 mikronë
 • Fortësia 3000 Hv (est.)

përfitimet

 • Një shtresë e shkëlqyer rezistente ndaj konsumit për shkak të shtresës sipërfaqësore shumë të fortë
 • Më shumë se 3 herë fortësia e Hard Chromium
 • Shumë e lehtë për tu pastruar dhe mirëmbajtur duke përdorur një banjë tejzanor dhe lustrim të automatizuar të lehta

Aplikacion

 • Zbatohet në HPG-P & HPG-SS
 • Veshje vetëm në majë të shpimit - për të parandaluar konsumimin e tepruar të rrotullave të kompresimit

PI
(Fut polimer)

Një prerje polimer ose elastomer e prerë për të përputhur me formën e majës e cila zvogëlon ngjitjen e formulimit në fytyrën e shënojave.

karakteristika

 • Mund të bëhet nga një zgjedhje e materialeve (Vulcalon, Adiprene, PTFE)
 • Trashësia 1-2.5mm
 • Ndryshore e fortësisë me zgjedhjen e materialit

përfitimet

 • Një zgjidhje e mirë anti-ngjitëse posaçërisht për produktet zhytëse. Futjet mund të zëvendësohen me kosto të ulët

Aplikacion

 • I pershtatshem vetem per grilat e rrafshta dhe bezdisje te rrafshta.
 • Kërkohet një modifikim në majën e grushtit për të mbajtur në vend futjen
 • Mund të përdoret së bashku me HPG-S, HPG-P & HPG-SS

Dëshironi një TSAR≈PREDICT falas? Kontaktoni.

Ekipi ynë i shërbimit është i lumtur për të ndihmuar.

TSAR≈PREDICT

Çfarë e bën atë të bëjë?

carPREDICT parashikon zgjidhjen më të mirë të veshjes kundër shkopit PharmaCote® për formulimin tuaj. Llogarit ngjitjen e vetme të grimcave në fytyrën e majëve të grushtit pa prova që konsumojnë kohë dhe të shtrenjta në terren.

Kujt i drejtohet?

Anydo prodhues tabletash që përjeton probleme me ngjitjen, duke përfshirë aplikime farmaceutike, ushqyese, industriale, ëmbëlsirash, veterinare.

Sa kushton?

carPREDICT është një shërbim falas në dispozicion për të gjithë klientët e I Hollandës.

Informationfarë informacioni më duhet Holland nga unë?

E tëra që na duhet nga ju është emri i API ose përbërësi kryesor i formulimit. Edhe nëse kjo API është konfidenciale, ne mund të punojmë me informacione themelore karakteristike për vetitë kryesore fizike.

Rreth TSAR

TSARShërbimi PREDICT është kulmi i hulumtimit dy vjeçar në bashkëpunim me Universitetin e Nottingham për të hetuar shkaqet themelore pse formulimet ngjiten në sipërfaqet e veglave të tabletave. Ai merr parasysh bashkëveprimet midis parametrave të ndryshëm siç janë Forcat Van der Waals; veprimi kapilar dhe mekanika e deformimit. Ky hulumtim ka qenë një pjesë kryesore e Programit Shkencor për Tabletting të I Holland.