Çelikë

Forcë

Aftësia për t'i bërë ballë një stresi të aplikuar pa dështim ose deformim të këshillave dhe skajeve të grushtit.

Rezistenca e lodhjes

Rezistencë ndaj dëmtimit strukturor progresiv dhe të lokalizuar që ndodh kur një material i nënshtrohet ngarkimit ciklik.

Rezistencë

Rezistencë ndaj copëtimit, plasaritjes, veshin ngjitës, copëtimit të gypave ose thyerjes së majës së grushtit.

Si një nga prodhuesit kryesorë botërorë të veglave të tabletave, unë Holland ka qenë i dobishëm në prezantimin e shumë zhvillimeve inovative dhe unike në industri. Unë Holland vazhdon të investojë dhe drejtoj kompaninë përpara përmes një angazhimi për kërkime dhe zhvillim dhe nisma për zgjidhjen e problemeve.

Përzgjedhja e çelikut të duhur për secilën aplikacion është absolutisht thelbësore për performancën e suksesshme të instrumentizmit të kompresimit të tabletit tuaj. Zgjedhja e mirë e çelikut do të arrijë një ekuilibër optimal të vetive të mëposhtme të çelikut:

 • Rezistencë
 • Rezistencë gërryese ndaj konsumit.
 • Rezistencë ngjitëse ngjitëse
 • Nivele të larta të fortësisë
 • Forca shtypëse
 • rezistenca korrozioni
 • Makineribilitet dhe formabilitet i mirë
 • Struktura e pastër
Në I Holland ne kemi arritur pikërisht atë me cilësinë tonë PharmaGrade® steelikë të gjitha këto janë ESR të rafinuara pa ndonjë kosto shtesë. Për detaje dhe karakteristikat e secilës opsion çeliku kontrolloni udhëzuesin e informacionit më poshtë.

Keni ndonjë pyetje? Kontaktoni.

Ekipi ynë i shërbimit është i lumtur për të ndihmuar.

HPG-s

HPG-S është përmirësuar kohët e fundit përmes programit të vazhdueshëm R&D të I Hollandës. Një material i shënjimit të shkallës ESR me cilësi të lartë i përshtatshëm për aplikime për qëllime të përgjithshme që zakonisht përdoren në më shumë se 60 përqind të rasteve. Cilësi superiore ndaj steeliqeve të tjerë 'standardë'.

karakteristika

 • Më e fortë dhe më e qëndrueshme ndaj veshjeve në krahasim me steeliket ekuivalente të përdorura për mjet tabletash Karakteristikat e fortësisë shumë të lartë.
 • Profil me forcë të lartë
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të procesit ESR)
 • Optimizuar për produktet PharmaCote®

përfitimet

Struktura homogjene uniforme jep veti të balancuara dhe rezulton në përfitime të performancës të lidhura me:

 • Jetë e gjatë mjetesh
 • Rezistente ndaj frakturës
 • Reduktuar problemet e tabletë (p.sh. ngjitja etj)

Aplikacion

Për aplikim standard në grushta, veçanërisht këshilla të thella dhe forma komplekse.

HPG-P

HPG-P është përmirësuar gjithashtu përmes programit R & D të vazhdueshëm të I Hollandës. Një material me cilësi të lartë shënoj ESR dhe vdes material i përshtatshëm për formulime që janë veçanërisht gërryes. Cilësi superiore ndaj steeliqeve të tjerë 'premium'.

karakteristika

 • Rezistencë më e lartë ndaj konsumit në krahasim me HPG-S
 • Forca e lartë kompresive për performancën e përmirësuar të vdesit
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të procesit ESR)
 • Optimizuar për PharmaCote® produktet
 • Përmbajtje më e lartë e kromit sesa HPG-S

përfitimet

 • Jetë e gjatë mjetesh
 • Rezistent ndaj frakturës dhe vdes kumbues
 • Reduktuar problemet e tabletë (p.sh. ngjitja etj)
 • Rezistencë e përmirësuar ndaj korrozionit ndaj HPG-S

Aplikacion

 • Për aplikim standard në puset dhe grushtat që kërkojnë rezistencë të përmirësuar ndaj konsumit.

HPG-TC

Një karbidë tungsteni i sintetizuar me mikrob kokrra të çimentuar me kobalt. Përdoret vetëm për vdes.

karakteristika

 • Fortësi e lartë kompresive
 • Rezistencë jashtëzakonisht e lartë e rezistencës ndaj konsumit

përfitimet

 • Ulur veshin e lindur të ngordhur në krahasim me HPG-P
 • Ulja e ziles së zhurmës së mërzitur vdiq në krahasim me HPG-P
 • Do të zgjasë më shumë se HPG-D kur kompresoni formulimin gërryes.

Aplikacion

Përdoret për të përmirësuar rezistencën e konsumit të lulëzonve kur kompresojnë produktin gërryes.

HPG-MD

Një çelik special i shkallës së metalurgjisë pluhur me shpërndarje uniforme të karbidit dhe madhësi të vogël karbide duke dhënë rezistencë jashtëzakonisht të lartë të veshin mbi dhe mbi atë të çelikut Premium. Përdoret vetëm për vdes.

karakteristika

 • Rezistencë e lartë ndaj veshin
 • Fortësi jashtëzakonisht e lartë kompresive
 • Rreziku i zvogëluar i formulimit që reagon ndaj elementeve brenda materialit vdes (ndryshe nga karabitja e tungstenit)

përfitimet

 • Zvogëlon veshin e lindur në krahasim në krahasim me HPG-P
 • Ulja e ziles së zhurmës së mërzitur vdiq në krahasim me HPG-P
 • Nuk ka shenja të zeza në tableta

Aplikacion

 • Një zgjidhje e specializuar për naftë që përdoret për të eleminuar shenjat e zeza të shkaktuara nga karbidhi i tungstenit për një produkt shumë gërryes

HPG-MP

Një çelik special i shkallës së metalurgjisë pluhur me shpërndarje uniforme të karbidit dhe madhësi të vogël karbide duke dhënë rezistencë jashtëzakonisht të lartë të veshin mbi dhe mbi atë të çelikut Premium. Përdoret vetëm për grushta.

karakteristika

 • Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
 • Rezistencë e lartë lodhjeje
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të shpërndarjes uniforme të karabit)

përfitimet

 • Jetëgjatësia e zgjatur e produktit mbi HPG-P për shkak të rezistencës së shtuar të konsumit
 • Rezistente ndaj frakturës
 • Reduktuar problemet e tabletë (p.sh. ngjitja etj)
 • Shtë vërtetuar se rrit jetëgjatësinë e produktit deri në 115% mbi HPG-P

Aplikacion

 • Një zgjidhje e specializuar për grushta kur kompresoni komponime mjaft abrazive

HPG-SS

HPG-SS është çelik inox i strukturuar me karbidiz të imët, një zgjidhje e provuar dhe e provuar që përdoret për grushta dhe vdes aty ku rezistenca ndaj korrozionit është një kërkesë kryesore.

karakteristika

 • Karakteristika të shkëlqyera rezistente ndaj korrozionit
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të strukturës së mirë të karabit)
 • Optimizuar për PharmaCote® produktet
 • Përmbajtje më e lartë e kromit sesa HPG-S dhe HPG-P

përfitimet

 • Jetë e zgjatur e mjeteve kur kompresoni formulimet gërryese

Aplikacion

 • Që grushta dhe vdes të përdoren me formulime gërryese, të lahen në sistem (WIP) dhe procese të tjera agresive pastrimi

HPG-s

HPG-S është përmirësuar kohët e fundit përmes programit të vazhdueshëm R&D të I Hollandës. Një material i shënjimit të shkallës ESR me cilësi të lartë i përshtatshëm për aplikime për qëllime të përgjithshme që zakonisht përdoren në më shumë se 60 përqind të rasteve. Cilësi superiore ndaj steeliqeve të tjerë 'standardë'.

karakteristika

 • Më e fortë dhe më e qëndrueshme ndaj veshjeve në krahasim me steeliket ekuivalente të përdorura për mjet tabletash Karakteristikat e fortësisë shumë të lartë.
 • Profil me forcë të lartë
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të procesit ESR)
 • Optimizuar për produktet PharmaCote®

përfitimet

Struktura homogjene uniforme jep veti të balancuara dhe rezulton në përfitime të performancës të lidhura me:

 • Jetë e gjatë mjetesh
 • Rezistente ndaj frakturës
 • Reduktuar problemet e tabletë (p.sh. ngjitja etj)

Aplikacion

Për aplikim standard në grushta, veçanërisht këshilla të thella dhe forma komplekse.

HPG-P

HPG-P është përmirësuar gjithashtu përmes programit R & D të vazhdueshëm të I Hollandës. Një material me cilësi të lartë shënoj ESR dhe vdes material i përshtatshëm për formulime që janë veçanërisht gërryes. Cilësi superiore ndaj steeliqeve të tjerë 'premium'

karakteristika

 • Rezistencë më e lartë ndaj konsumit në krahasim me HPG-S
 • Forca e lartë kompresive për përmirësimin e performancës së vdesit
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të procesit ESR)
 • Optimizuar për PharmaCote® produktet
 • Përmbajtje më e lartë e kromit sesa HPG-S

përfitimet

 • Jetë e gjatë mjetesh
 • Rezistent ndaj frakturës dhe vdes kumbues
 • Reduktuar problemet e tabletë (p.sh. ngjitja etj)
 • Rezistencë e përmirësuar ndaj korrozionit ndaj HPG-S

Aplikacion

 • Për aplikim standard në puset dhe grushtat që kërkojnë rezistencë të përmirësuar ndaj konsumit.

HPG-TC

Një karbidë tungsteni i sintetizuar me mikrob kokrra të çimentuar me kobalt

karakteristika

 • Fortësi e lartë kompresive
 • Rezistencë jashtëzakonisht e lartë ndaj konsumit Inert

përfitimet

 • Ulur veshin e lindur të ngordhur në krahasim me HPG-P
 • Ulja e ziles së zhurmës së mërzitur vdiq në krahasim me HPG-P
 • Do të zgjasë më shumë se HPG-D kur kompresoni formulimin gërryes.

Aplikacion

Përdoret për të përmirësuar rezistencën e konsumit të lulëzonve kur kompresojnë produktin gërryes.

HPG-MD

Një çelik special i shkallës së metalurgjisë pluhur me shpërndarje uniforme të karbidit dhe madhësi të vogël karbide duke dhënë rezistencë jashtëzakonisht të lartë të veshin mbi dhe mbi atë të çelikut Premium. Përdoret vetëm për vdes

Përshkrim

 • Një çelik special i shkallës së metalurgjisë pluhur me shpërndarje uniforme të karbidit dhe madhësi të vogël karbide duke dhënë rezistencë jashtëzakonisht të lartë të veshin mbi dhe mbi atë të çelikut Premium. Përdoret vetëm për vdes

karakteristika

 • Rezistencë e lartë ndaj veshin
 • Fortësi jashtëzakonisht e lartë kompresive
 • Rreziku i zvogëluar i formulimit që reagon ndaj elementeve brenda materialit vdes (ndryshe nga karabitja e tungstenit)

përfitimet

 • Zvogëlon veshin e lindur në krahasim në krahasim me HPG-P
 • Ulja e ziles së zhurmës së mërzitur vdiq në krahasim me HPG-P
 • Nuk ka shenja të zeza në tableta

Aplikacion

 • Një zgjidhje e specializuar për naftë që përdoret për të eleminuar shenjat e zeza të shkaktuara nga karbidhi i tungstenit për një produkt shumë gërryes

HPG-MP

Një çelik special i shkallës së metalurgjisë pluhur me shpërndarje uniforme të karbidit dhe madhësi të vogël karbide duke dhënë rezistencë jashtëzakonisht të lartë të veshin mbi dhe mbi atë të çelikut Premium. Përdoret vetëm për grushta

karakteristika

 • Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
 • Rezistencë e lartë lodhjeje
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të shpërndarjes uniforme të karabit)

përfitimet

 • Jetëgjatësia e zgjatur e produktit mbi HPG-P për shkak të rezistencës së shtuar të konsumit
 • Rezistente ndaj frakturës
 • Reduktuar problemet e tabletë (p.sh. ngjitja etj)
 • Shtë vërtetuar se rrit jetëgjatësinë e produktit deri në 115% mbi HPG-P

Aplikacion

 • Një zgjidhje e specializuar për grushta kur kompresoni komponime mjaft abrazive

HPG-SS

HPG-SS është çelik inox i strukturuar i karbidit të imët, një zgjidhje e provuar dhe e provuar që përdoret për grushta dhe vdes aty ku rezistenca ndaj korrozionit është një kërkesë kryesore

karakteristika

 • Karakteristika të shkëlqyera rezistente ndaj korrozionit
 • Aftësi e mirë polish (për shkak të strukturës së mirë të karabit)
 • Optimizuar për PharmaCote® produktet
 • Përmbajtje më e lartë e kromit sesa HPG-S dhe HPG-P

përfitimet

 • Jetë e zgjatur e mjeteve kur kompresoni formulimet gërryese

Aplikacion

 • Që grushta dhe vdes të përdoren me formulime gërryese, të lahen në sistem (WIP) dhe procese të tjera agresive pastrimi