K RERKESAT E TRAJNIMIT

Ndarja e njohurive tona

Nuk është vetëm përpunimi i mjeteve që është e rëndësishme kur flasim për proceset e optimizuara të prodhimit. Rëndësia e operatorëve, teknikëve, mbikëqyrësve dhe menaxherëve të trajnuar mirë, të aftë dhe të ditur është thelbësore.

Unë Hollandën kam programin më të gjatë të themeluar të seminareve teknike dhe kurseve të trajnimit në biznes. Ekspertët tanë teknikë flasin në ngjarje në të gjithë botën dhe ne jemi krenarë të mirëpresim mysafirë nga shumë vende në selinë tonë në Mbretërinë e Bashkuar në Nottingham. Sidoqoftë, ne e kuptojmë se ballë për ballë nuk është gjithmonë e mundur dhe ne jemi të lumtur të themi se mund të ofrojmë alternativa fleksibël për të siguruar që ju të përmbushni kërkesat tuaja të trainimit në mënyrën më të lehtë të mundshme.

Nëse keni nevojë për trainim ose këshilla për ndonjë aspekt të mjeteve të tabletave, ne besojmë në partneritet dhe shkëmbimin e njohurive tona në një mënyrë të efektshme dhe të përshtatshme për nevojat tuaja.

Seminare & Trajnim

Në I Holland, ne krenohemi të ndajmë njohuri dhe përvojë me të gjithë partnerët tanë në të gjithë botën. Ne kemi një shumëllojshmëri të opsioneve të trajnimit në dispozicion për t'u përshtatur me orare të ngjeshura dhe mund të zhvillojmë trajnime në sitin tuaj ose në objektin I Hollands në Nottingham, Angli. Cilado qoftë kërkesat tuaja dhe të biznesit tuaj, ne përshtatemi me trajnimin që t'ju përshtatet.

Rrjeti i agjentëve

Ne kemi një rrjet në të gjithë botën me mbi 40 agjentë lokalë të cilët mbështeten nga menaxherët teknikë. Së bashku, ata vizitojnë klientë në mbi 100 vende të botës rregullisht. E gjithë kjo mbështetet nga ekspertët tanë me qindra vjet njohuri dhe përvojë të industrisë së kombinuar.

Webinars

Në mjedisin e sotëm të ngjeshur të prodhimit të tabletave nuk është gjithmonë e lehtë të gjesh kohën për të përmbushur fytyrën. Ky nuk është problem, ne kemi një program të gjerë të webinareve dhe takimeve në internet në mënyrë që të mund të japim njohuritë dhe ekspertizën tonë në lehtësinë tuaj dhe në një kohë dhe vendndodhje që ju përshtatet.

Menaxhoni mësimin tuaj në mënyrë fleksibile

Ne e pranojmë që nuk është gjithmonë e mundur të lirosh stafin kyç për të marrë pjesë në trajnime menjëherë në ditë të caktuara, kështu që ne kemi zhvilluar gjënë më të mirë tjetër ... I Holland Online Training.

I Holland Online Training ju jep një përzgjedhje të madhe të materialeve multi-media për të siguruar një përvojë të mësuar në internet. Kurse janë të përbërë nga një larmi animacionesh, ilustrimesh, video, diagrame dhe kuize interaktive. Ky trajnim përfiton nga materialet e zhvilluara nga përvoja 70+ vjeçare e I Holland dhe ne kemi krijuar një varg modulesh për të mbuluar nevojat tuaja. Për më tepër, këto mund të përshtaten me kërkesat individuale të ndërmarrjes.

Platforma jonë e trajnimit në internet është e përkryer për çdo drejtor, menaxher ose mbikëqyrës që dëshiron të përmirësojë njohuritë e punonjësve në fushat e përpunimit të tabletave.

Një sistem hierarkik do të thotë që ka një kontroll të plotë dhe përcjellje të zhvillimit dhe çertifikimit të punonjësve. Një çertifikatë trajnimi mund të lëshohet pas përfundimit të secilit kurs me përcjelljen e lehtë të kur duhet të azhurnohet. Një strukturë e ndarë mund të përdoret në departamente të ndryshme, rolet e vendeve të punës, vendet dhe madje edhe vendet për qëllime krahasimi.

Sistemi është i arritshëm përmes një shumëllojshmëri të pajisjeve, që do të thotë se nuk kërkohet një strukturë e caktuar trajnimi dhe sistemi madje mund të arrihet në lëvizje edhe për operatore të zënë me punë dhe menaxherë njësoj.

Key Features:

 • Aftësi të plota raportimi, d.m.th. aftësi për të parë veprimtarinë e nxënësit dhe përparimin.
 • Zgjerohet për përdoruesit në shumë site.
 • Struktura e trainimit hierarkik.
 • Vërtetim pas përfundimit të kursit.
 • E disponueshme në një gamë të gjerë pajisjesh, përfshirë kompjuterin, laptopin, tabletin dhe celularin.
 • Aftësia për të arsimuar vazhdimisht punonjësit.

Përfitimet kryesore

 • Personeli i autorizuar mund të gjurmojë se ku janë punonjësit e tyre në udhën për trajnim dhe çertifikim.
 • E arritshme për përdoruesit 1-1000 + nëpër site të ndryshme dhe / ose vende.
 • Qasja në një përzgjedhje të kurseve të varura nga niveli i aftësive.
 • Testimi në secilin modul nënvizon kur kërkohet trainim ose trainim i mëtutjeshëm
 • Në dispozicion në pajisje të shumta me një ekran me madhësi të mirë që do të thotë se nuk ka nevojë për një strukturë të dedikuar trainimi. E përkryer për personelin në lëvizje.
 • Reduktimi i kostove dhe kohës së zhvillimit të mësimit.

7-hap farmakare®

Mësoni më shumë në procesin e hapjes PHARMACARE I I Holland's

Ngjarjet e fundit

Merrni me lajmet dhe ngjarjet më të fundit në I Holland

Shkarkime

Shikoni studimet më të fundit të rasteve dhe broshurat

Merrni në kontakt

Keni ndonjë pyetje? Kontaktoni sot me ekipin tonë

A doni një demonstrim falas të sistemit të trajnimit online?

Vendosni detajet tuaja më poshtë për demonstrimin tuaj falas të trajnimit në internet