gambar loader

Kuring Pernyataan Holland COVID-19

Salaku supplier konci pikeun industri farmasi di sakuliah dunya, urang hoyong ngajamin deui konsumén sareng mitra yén kami 100% komitmen pikeun ngalakukeun sagalana dina kakuatan urang pikeun ngadukung bisnis anjeun sareng tarung ngalawan COVID-19.

Kami sadar sareng bangga tina peran penting anu urang laksanakeun dina waktos anu nangtang ieu. Kami nganuhunkeun pisan ka staf kami, sareng kolega dina industri farmasi pikeun sadaya damel anu aranjeunna lakukeun pikeun ngadukung perawatan pandemi ieu.


Mangga klik di dieu pikeun ningali pernyataan lengkep kami.

Wilujeng sumping di Holland

Di dieu di I Holland kami parantos ngadamel punches sareng maot langkung ti 70 taun ngajantenkeun kami pabrik alat komprési tablet pangpanjangna di dunya. Naon anu ngabédakeun kami ti pabrik alat-alat tablet anu sanés nyaéta pendekatan unik kami pikeun desain, pamekaran sareng pangiriman proyek masing-masing anjeun. Kami bakal damel sareng anjeun dina sadaya tahapan ti mimiti konsép tablet anyar dugi ka ngungkulan produk anu aya. Unggal hiji punch sareng paéh anu urang damel téh dipesen. Kami henteu nyayogikeun alat tina saham.

 

Tujuan utama urang nyaéta pikeun ngaronjatkeun produktivitas anjeun jeung ningkatkeun efisiensi sakabéh pabrik anjeun. Kami ngahontal ieu ku;

 

1. ahli kami rarancang tim ngabantosan anjeun ngadamel tablet anu nyugemakeun nilai merek anjeun tapi ngaminimalkeun masalah produksi.

2.Ensuring anu leres spésifikasi tablet samentawis karasa, beurat sareng ketebalan dicapai sareng dijaga.

3. Ngaleutikan downtime anjeun ku ngaleungitkeun masalah produksi has - nempel, capping sareng laminasi diantarana waé.

4. Ngurangan biaya per tablet sareng hirup alat anu langkung panjang sareng pangropéa alat profésional.

5. Ngabagi pangaweruh sareng kaahlian urang ngalangkungan éksténsif latihan sareng dukungan téknis.

Sadaya ieu, nalika digabungkeun sareng tanggapanana tanggapan, nyarioskeun pangalaman layanan palanggan anu teu cocog sareng industri kami.

Punches Sampurna Sacara kompetitif

Éta gancang sareng gampang pikeun dilakukeun pamundut. Pencét tautan di handap pikeun ngamimitian ngadamel tablet anu langkung saé ayeuna.

ParodyGrade®

Paroki® kisaran steels ngahontal kasaimbangan anu paling optimal. Ieu nyayogikeun daya tahan sareng produktivitas, masihan kamampuan suksés pikeun alat komprési tablet.

FarmaCote®

Kami PharmaCote® nyaéta rupa-rupa pangobatan sareng lapisan anu ningkatkeun kinerja PharmaGrade® alat baja pikeun teung sareng maot.

Élmu Tabletting®

Di I Holland kami mikawanoh pentingna panilitian sareng kolaborasi sareng konsumén sareng mitra ilmiah sami. Ieu ngabantosan ngembangkeun produk inovatif, mantap sareng kalapa.

Latihan jeung
Kuring Holland

Kuring Holland gaduh pangalaman langkung ti 70 taun pikeun méréskeun masalah produksi tablet. Kami percanten damel di gotong sareng para nasabah pikeun nyebarkeun kanyaho urang. 

News & Kajadian Anyar

Kuring Holland Ngajalankeun Platform Pelatihan Online

Kuring Holland parantos ngaluncurkeun program latihan online pikeun ngabantosan para profesional pharma tetep mutahir sareng téknologi industri pang anyarna. Program e-learning perusahaan nawiskeun kursus-kursus komprehensif sareng fleksibel pikeun propésional dina sababaraha

Maca deui "