gambar loader

Wilujeng sumping di Holland

Di dieu di I Holland, kami parantos ngadamel punch sareng maot langkung ti 70 taun anu janten urang produsen alat komprési tablet pangpanjangna ngadeg di dunya. Naon anu ngabédakeun urang tina produsén alat tablet anu sanés nyaéta pendekatan unik pikeun desain, pamekaran sareng pangiriman proyék individu anjeun. Urang bakal tiasa damel sareng anjeun di sadaya hambalan tina konsép awal tablet énggal pikeun ngungkulan produk anu tos aya. Saban punch tunggal sareng paeh kami damel téh bespoke. Kami henteu masihan alat ti saham.

Tujuan utama urang nyaéta pikeun ngaronjatkeun produktivitas anjeun jeung ningkatkeun efisiensi sakabéh pabrik anjeun. Kami ngahontal ieu ku;

1. ahli kami rarancang tim ngabantosan anjeun ngadamel tablet anu nyugemakeun nilai merek anjeun tapi ngaminimalkeun masalah produksi.

2.Ensuring anu leres spésifikasi tablet samentawis karasa, beurat sareng ketebalan dicapai sareng dijaga.

3. Ngaminimalkeun downtime anjeun ku ngaleungitkeun masalah produksi has - nempel, capping sareng lamination diantarana.

4. Ngurangan biaya per tablet sareng hirup alat anu langkung panjang sareng pangropéa alat profésional.

5. Ngabagi pangaweruh sareng kaahlian urang ngalangkungan éksténsif latihan sareng dukungan téknis.

Sadaya ieu, nalika digabungkeun sareng tanggapanana tanggapan, nyarioskeun pangalaman layanan palanggan anu teu cocog sareng industri kami.

Punches Sampurna Sacara kompetitif

Éta gancang sareng gampang ngadamel panalungtikan. Pencét link di handap ieu pikeun ngamimitian nyieun tablet anu langkung hadé ayeuna.

PharmaGrade®

The PharmaGrade® kisaran steels ngahontal kasaimbangan anu paling optimal. Ieu nyayogikeun daya tahan sareng produktivitas, masihan kamampuan suksés pikeun alat komprési tablet.

PharmaCote®

Kami PharmaCote® nyaéta rupa-rupa pangobatan sareng lapisan anu ningkatkeun kinerja PharmaGrade® alat baja pikeun teung sareng maot.

Élmu Tabletting®

Di kuring Holland, urang sadar pentingna panalungtikan sareng kolaborasi sareng para nasabah sareng mitra ilmiah sami. Ieu ngabantuan ngembangkeun produk inovatif, mantep sareng kalapa.

Latihan jeung
Kuring Holland

Kuring Holland gaduh pangalaman langkung ti 70 taun pikeun méréskeun masalah produksi tablet. Kami percanten damel di gotong sareng para nasabah pikeun nyebarkeun kanyaho urang.

Berita Anyar & Kajadian